Despre noi

Află mai multe despre ce înseamnă tradiția Ice Dyp în Banat și în România.

Compania ICE DYP BALAȘ este o afacere de familie, cu capital privat românesc, puternic orientată spre client, având 25 de ani de experiență în producția și distribuția înghețatei industriale și artizanale. Situată în localitatea Cărpiniș, compania joacă un rol semnificativ în activitatea socio-economică a localității, fiind văzută ca un punct de atragere a forței de muncă locale (și din localitățile învecinate), având în prezent aproximativ 650 de angajați. Încă de la înființarea sa, ICE DYP BALAȘ a demonstrat un angajament puternic față de comunitate, rămânând și reinvestind de-a lungul anilor în localitatea Cărpiniș. 

Deși la înființare se dorea ca ICE DYP BALAȘ să fie doar un laborator mic de fabricare a înghețatei, pornind de la fabricarea înghețatei soft (la dozator stradal), compania s-a dezvoltat treptat ca un furnizor și distribuitor regional în România a mărcilor proprii și a ajuns în prezent să atingă în cele două facilități de producție, dotate cu 14 linii ultramoderne de fabricare a înghețatei, o capacitate maximă de producție de 170 tone de înghețată / zi. 

Gama de produse ICE DYP este împărțită pe direcții de gust și prezentare în peste 60 de sortimente de înghețată și poate fi completată, la cererea clienților cu orice sortiment.

Compania dorește să extindă serviciile proprii de la producerea, depozitarea, distribuția și promovarea mărcilor proprii, la producția de mărci comerciale private – Private Label pentru marii comercianți cu amănuntul din toată Europa.

Nașterea unei povești de succes în industria românească

Înființată in anul 1996, și având ca obiect de activitate producția și distribuția de produse de înghețată, Ice Dyp Balaș dispune de linii tehnologice complete, ceea ce îi permite să producă un număr de 60 de sortimente cu direcții de gust diferite.

Povestea Ice Dyp a început din dorința de a vă răsfață în fiecare zi cu delicatese de înghețată! O echipă de profesioniști au îmbinat cel mai bun lapte cu ciocolată, alune, fructe de pădure, cireșe, căpșuni, vișine, fistic, stafide și alte arome naturale, le-au îmbrăcat în forme diferite și le-au răspândit cu dragoste în toată țara.

Astfel a luat naștere Ice Dyp – adevărata înghețată.

Mai mult decât o companie

Ice Dyp Balaș este un reper important în activitatea economică și comercială a comunei Cărpiniș, deoarece încă de la înființare a reprezentat un punct de atragere a forței de muncă locale (din Cărpiniș, comunele și satele adiacente), societatea în prezent fiind deservită de cca 600 de angajați (în timpul sezonului de fabricare și distribuire a înghețatei).

Ne dedicăm unei viziuni

Deși la înființare se dorea ca Ice Dyp să fie doar un laborator, mic și familial, de fabricare a înghețatei, în prezent unitatea s-a dezvoltat, și a ajuns să dispună de linii ultramoderne de fabricare a înghețatei precum și de o logistică extinsă în toată țara, care cuprinde un parc auto de peste 120 de autoutilitare frigorifice Mercedes Benz, 9 puncte de lucru și cca 20.000 de vitrine frigorifice.

Astfel că, pornind de la fabricarea prafurilor de înghețată și a înghețatei soft (la dozator stradal) maximul capacității de producție a societății poate astăzi să atingă 50 tone de înghețată / zi, paleta sortimentală putând fi împărțită pe direcții de gust și prezentare în peste 60 de sortimente de înghețată.

blueberries-bokeh-celebration-cold-461189
chocolate-coated-ice-creams-749102

Noua fabrică Ice Dyp

Calitate crescută

Sed tempus, lorem vel porttitor commodo, est mi malesuada ipsum, eget interdum lectus nunc quis metus. Quisque aliquam

Producție ridicată

Sed tempus, lorem vel porttitor commodo, est mi malesuada ipsum, eget interdum lectus nunc quis metus. Quisque aliquam

Locuri de muncă

Sed tempus, lorem vel porttitor commodo, est mi malesuada ipsum, eget interdum lectus nunc quis metus. Quisque aliquam