Scurt istoric
Află mai multe despre ce înseamnă tradiția Ice Dyp în Banat și în România.
Anul 1996
Înființarea firmei
Anul în care s-a înființat Ice Dyp Balaș.
Anul 1996
Anul 2000
Dezvoltarea companiei
Anul 2000 marchează primul pas major în dezvoltarea companiei, an ce a
stat la baza transformării tehnologiei procesului de producție, prin care
înghețata rezultată este conform standardului din industrie.
Anul 2000
Anul 2006
Standarde internaționale
Anul 2006 este anul în care eforturile companiei de a produce produse de
calitate și fiabile au avut succes datorită certificării acordate de SRAC
(Serviciul Român de Asigurare a Calității) și obținerii certificatelor ISO
9001 și HACCP în domeniul managementului calității și siguranței
alimentare.
Anul 2006
Anul 2008
Modernizarea producției
Anul 2008 marchează al doilea pas major în modernizarea procesului de
producție prin achiziționarea de echipamente moderne pentru procesele
de pasteurizare și omogenizare respectiv modernizarea spațiilor de
depozitare.
Anul 2008
Anul 2019
O nouă fabrică
În 2019, a început construcția noii fabrici, cu o investiție de peste 10.000.000 de euro, o fabrică ultramodernă dotată cu cea mai recentă tehnologie. Fabrica a început activitatea în primăvara anului 2020. Cu această fabrică, gama de sortimente a fost mărită cu produse premium, de o calitate comparabile cu marile mărci de pe piață.
Anul 2019
Anul 2020
Creșterea familiei Ice Dyp
Compania a achiziționat în 2020 o companie mică situată în centrul țării,
specializată în producția de înghețată artizanală.
Anul 2020