Calitate

Asigurăm calitatea produselor noastre și respectarea standardelor internaționale

Pentru a asigura calitatea producției asociată cu satisfacția clienților, ICE DYP BALAS are implementat si menține activ un plan de certificare FSSC 22000, recunoscut de Global Food Safety Initiative, bazat pe specificațiile  standardelor HACCP și ISO 22000, ce formează baza pentru certificările procesului de productie. Standardele ridicate in domeniul sigurantei alimentare combinate eficient cu standardele implentate si mentinute in managementul calității, reprezinta fundamentul pentru încrederea în calitatea produselor Ice Dyp.

  • FSSC 22000 (format din ISO 22000:2018, ISO/TS 22002-1:2009 si cerintele suplimentare FSSC 22000, versiunea 5), recunoscut de GFSI (Global Food Safety Initiative – Initiativa Globala pentru Siguranta Alimentelor) – numar certificat nr. 66, data ultimei actualizari 26.11.2021 (data initiala a certificarii 02.11.2021) – emis de SRAC
  • SR EN ISO 22000:2019 – numar certificat nr. 85, data ultimei actualizari 02.09.2020 (data initiala a certificarii 12.12.2006) – emis de SRAC
  • ISO 22000:2018 – numar certificat nr. RO-0085, data ultimei actualizari 02.09.2020 (data initiala a certificarii 12.12.2006) – emis de IQNet
  • ISO 9001:2015 – numar certificat RO-4652, data ultimei actualizari 02.09.2020 (data initiala a certificarii 12.12.2016) – emis de IQNet
  • TUV Austria – numar certificat TAR ECO1 21 068, emis la data de 11.03.2022
  • IFS Food – numar certificat 20105220006471, emis la data de 03.02.2022

Având în vedere că, începând cu sezonul 2021, compania își va extinde serviciile de la producția de mărci proprii până la producerea de marci comerciale private – private label pentru clienți din întreaga Europă și nu numai, pentru a arata că produsele noastre satisfac cele mai înalte cerințe în materie de siguranță, calitate și respectarea legii, suntem în proces de implementare a Standardului Internaţional pentru Alimente (IFS Food).