RSC

Responsabilitate Sociala Corporativă

Activitatile desfasurate de ICE DYP BALAS  in domeniul responsabilitatii sociale sunt realizate in mod voluntar, dincolo de responsabilitatile ce revin din perspectiva legala, compania fiind constienta de rolul pe care il joaca in societate.

Prin intergrarea sustenabilitatii in businessul companiei, ICE DYP BALAS isi propune dezvoltarea unei strategii pe termen lung prin adoptarea unor atitudini ecologice fata de mediul inconjurator precum si prin preocuparea pentru comunitatea din regiune.

Avand sediul central in comuna Carpinis, jud. Timis, compania reprezinta un reper important in activitatea economica si sociala din regiune si nu numai, deoarece inca de la infiintare a reprezentat un punct de atragere a fortei de munca locale (din Carpinis si judetul Timis), societatea in prezent avand peste 600 de angajati. Ca o companie puternic ancorata in comunitatea comunei Carpinis, ICE DYP BALAS a demonstrat un puternic angajament față de comunitate încă de la înființare, dezvoltandu-se si investind constant in regiune.

Responsabilitatea sociala reprezinta pentru ICE DYP BALAS o cultura de afaceri care include etica de afaceri, drepturile clientilor, echitatea economica si sociala, tehnologii care nu dauneaza mediului ambiant, tratarea justa a fortei de munca, relatii transparente cu autoritatile publice, integritate morala si investitii in comunitate.

De asemenea, ICE DYP sustine dezvoltarea sustenabila si durabila a societatii si comunitatii, prin sustinerea financiara/sponsorizare partiala sau totala a unor actiuni si initiative din urmatoarele domenii principale: educatie, social, sport, sanatate, mediu inconjurator.

Avand in permanenta grija pentru ceea ce reprezinta mediul inconjurator ICE DYP  a prevazut pentru perioada 2020-2021 construirea unei statii de epurare a apelor uzate, rezultate din activitatea de fabricare a inghetatei, avand o capacitate de cca 80 mc/zi.