Termeni și condiții

Această pagină descrie termenii și condițiile de utilizare ale site-ului icedyp.ro

1. INTRODUCERE
Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului icedyp.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

2. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII
Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a produselor și serviciilor icedyp.ro. SC ICE DYP BALAȘ SRL nu va acorda nici o garanție referitoare la:
a) evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
b) afectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
c) inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
Astfel ICE DYP BALAȘ nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

3. DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI
icedyp.ro își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă. Întregul conținut al site-ului icedyp.ro (www.icedyp.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de icedyp.ro. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea icedyp.ro

4. OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte. icedyp.ro nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori. Va avea însa în permanentă atenție realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori. Orice persoană care dorește să-și procure produsele prezentate în site este rugată să contacteze icedyp.ro prin unul din mijloacele afișate în pagina Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, taxelor, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

5. INFORMAȚII PERSONALE
Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop posibilitatea de a vă contacta. Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele icedyp.ro, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea produselor solicitate. Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

6. LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de icedyp.ro utile în legătura cu conținutul site-ului său și care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. icedyp.ro nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente prin link-urile site-urile unor terți.

7. CONDIȚII COMANDĂ ONLINE
Posibilitatea de a efectua comenzi online prin intermediul site-ului icedyp.ro este o opțiune pusă la dispoziția dumneavoastră pentru a înlesni procesul de comandă a produselor dorite de clienții noștri. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru situațiile în care, din motive tehnice, comanda nu este înregistrata. Recomandăm să ne contactați telefonic pentru a confirma preluarea comenzii și stabilirea altor detalii particulare necesare onorării comenzii. De asemenea, prin utilizarea sistemului de comandă online de pe site-ul icedyp.ro, clientul este răspunzător să estimeze costul complet al transportului prin intermediul curierului rapid, SC ICE DYP BALAȘ SRL punând la dispoziția dumneavoastră doar o estimare care poate să nu fie completă în anumite situații.

8. INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoana care vizitează site-ul icedyp.ro (www.icedyp.ro) și care îi oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către icedyp.ro în vederea efectuării de studii de piață; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; realizării de către icedyp.ro a operațiunilor de recrutare de personal; alte activități întreprinse de icedyp.ro și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului. icedyp.ro va păstra confidențialitatea acestor informații. Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Pentru orice nelămurire în legătura cu exercitarea drepturilor dumnevoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.
Am citit cele enunțate mai sus și declar ca sunt de acord cu conținutul acestor condiții generale în utilizarea site-ului.